Яким був тернопільський радіоведучий Сергій Камінко. Спогади

Відомий радіоведучий, шоумен та громадський діяч Тернополя Сергій Камінко (Приходько) помер 4 грудня від важкої хвороби. Йому поставили страшний діагноз — рак. На операцію збирали кошти небайдужих людей, однак недуга перемогла. Поховали чоловіка 5 грудня на Микулинецькому кладовищі.

Яким був відомий тернополянин та яким пам’ятають його друзі дізнавалися журналісти ДОБИ. Чимало теплих слів після страшної звістки тернополяни писали на сторінці Сергія Камінка у Facebook. Люди кажуть, що чоловік був добрим та багатогранним, не мав ворогів. Його любили та поважали.

Іван Сороколіт:

— Коли зникає близька людина, то виникає порожнеча... І вона болить...Сергій Приходько-Камінко... Свідомість опирається визнанню, що тебе вже немає... Тебе знало багато людей. А ті, хто тебе не знав, то гарантовано мали знайомих, котрі тебе точно знали. Не дивлячись на свою відомість - ти не мав ворогів. Ти людина, котра не схожа ні на кого. Ти був дуже різний... Через свою різноманітність і кола знайомих у тебе неймовірно широкі і, здавалось би інколи непоєднувані...Ти хотів жити. І ти продовжиш жити у наших думках... у наших серцях.

Ірина Зелененька-Процюк:

— Поховали Сергія. Було, дійсно, багато людей, які відображають різні періоди та інтереси такого багатогранного Сергія. Таке враження, що Сергія знали всі, і він теж знав усіх. Але ж знати замало - його любили, поважали, з ним рахувалися. І так сумно, що від нині про Сергія говоритимемо в минулому часі.

Юлія Журавель:

— Як давно це було,коли ми познайомилися, ти був фарбованим блондином. Зустрічався з моєю сестрою... Боже як то давно було.... Потім твоє весілля з Юлею... Це теж давно було... А потім ти допомагав організувати перший благодійний концерт в Подолянах... І це теж давно було... Ти був дуже цікавий... Добрий... Чуйний... І майже безвідмовний. Спочивай з Богом.


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також