Вибухи та паніка: тернопільський бізнесмен Тарас Демкура провів ніч в аеропорту Стамбула

Прилетів з Південної Кореї і очікував у Стамбулі рейсу до Львова тернопільський бізнесмен та громадський діяч Тарас Демкура. Саме у той час в Туреччині почалось військове повстання. 

Про це Демкура розказав у себе на сторінці.

— Сьогодні в мене була найбільш невдала стиковка рейсів за всі роки — по дорозі з Південної Кореї через Стамбул до Львова, але вже в Стамбулі почfвся військовий переворот, аеропорт заблокували, почалися вибухи в аеропорту і страшенна паніка в людей, де декілька раз всі лягали на підлогу! Ніч була весела, — розповів Демкура. 

Чоловік зазначив, що треба подякувати Генеральному консулу України в Туреччині Василю Боднару.

— Він з самого початку подій був на місці, переписував людей, заспокоював обурених, діяв високопрофесійно, в цей час його помічник регулярно знаходився на телефоні і відповідав на всі дзвінки і направляв людей! Цікаве сталося вранці. Генеральний Консул сказав, що повітряний простір Туреччини закритий в зв'язку з військовим переворотом і що тільки в обід буде засідати уряд Туреччини і вирішувати коли відкривати повітряний простір. І в цей час підходить один пасажир і каже: "Не переживайте, мені дзвонили з Одеси і сказали, що в 10 ранку літак на Одесу полетить. Я і так поважав Одесу та одеситів, але тут заповажав безмежно! Ще турецький уряд не засідав, щоб розблокувати повітряний простір, а хтось передзвонив з відомого ринку "Сьомого кілометра" і дав добро на виліт. Я вже в Одесі, — зазначив Демкура.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також