В Тернополі потруїли тарганів, з якими воюють жителі будинку на Винниченка,1

У будинку на вулиці Винниченка, 1 потруїли тарганів, якими кишить під'їзд. Про це розповіли у прес-службі управління ЖКГ. Зокрема, відомо, що представники ПП «Загребелля», яке обслуговує будинок, звернулись до відповідних служб і подали заявку на дератизацію.

Проте, потруїти шкідників у квартирі чоловіка, через якого у будинку проблема з тарганами, не вдалось. Власник помешкання не відкривав дверей, а без його дозволу проводити будь-які роботи у помешканні ні комунальники, ні будь-хто не має права. 

- Вчора, 27 вересня, фахівці служби здійснили дератизацію на сходових клітках першого поверху під’їзду. Втім, не відомо, чи допоможе це, адже у своє помешкання власник квартири фахівців для здійснення робіт із дератизації не впустив, - розповіли ДОБІ в управлінні. 

Як повідомила директор підприємства Марія Лемега, тернополянину на зупинці громадського транспорту таки був вручений припис щодо необхідності знищення тарганів в його оселі. Якщо громадянин не дослухається, то доведеться залучати представників поліції.

Також комунальники просять тернополян, які стикнулись з подібними проблемами, звертатись безпосередньо в управління ЖКГ.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також