Топ речей на сайті ОLX, які тернополяни віддають задарма або за шоколадку


Штани, дитячі речі, книги та кошенята — саме це та багато іншого пропонують тернополяни на сайті ОLX. Викидати речі люди, вочевидь, не хочуть, тому віддають все задарма або ж за шоколадку. Пропонуємо переглянути найоригінальніші речі, які пропонують забрати "на шару".

1. Користувачка Настя задарма віддасть охочим свого улюбленця щура. Дівчина готова подарувати пацюка навіть разом з кліткою.

 

 2. Забрати задарма можна й християнські книги. Як пише власник книжок, збірка підійде, як для православних, так і греко-католиків. Ну і особливо тим, хто займається паломництвом.

"1. Їздила у Заглини, купила брошуру і акафіст, і більше не їздила). 2 брошура привезена з Польщі (повністю польською мовою). В Катехизисі є цікаві питання і відповіді. І "Життя Ісуса Христа". 2 останні російською мовою. Не користуюсь, викинути таке не можу, може комусь приглянеться. Перешлю або віддам у руки в Тернополі".

 

3. Світлана пропонує забрати стирачки. Користувачка каже, що три з таких, де намальований герой діснеївського мультфільму, вже забрали. За корисну канцелярську річ тернополянка не просить нічого. 

4.Червоне волосся на заколках віддає за шоколадку "Корона" Анастасія. Дівчина пише, що прекрасне червоне синтетичне волосся абсолютно нове. Довжина 35 см.

"Зручне рішення для тих, хто не хоче фарбуватися чи робити дорогу процедуру нарощення. Виглядають досить таки природно. На дотик гладкі і ніжні, як щойно помите волосся. Волосся не вилізає, звичайно якщо поводитися з ними відповідно. Створюйте красиві образи) Перешлю"

 

5. Ось такий золотий клатч можна забрати за шоколадку "Світоч".

"Стан на 4+. Є маленькі потертості на шнурочках і тканині. Камінці усі на місці і навряд чи колись випадуть. Розмір 20х10,5 см. Чудово поміщається мій телефон на 5 дюймів, і ще є місце (на 5,5 дюймів також поміститься). Легкий і зручний. Перешлю або зустрінуся в Тернополі."

 

6. Італійські аквашузи.

"Віддам за шоколадку дитяче взуття для басейну. Виробник Італія. Стан на 5- (сліди носіння) Розмір 26"

 

7. Надгробні пам'ятники за "дякую" віддає користувач Ярослав. Хлопець пише, що пам'ятники потребують невеликого допрацювання. 

8. Майже нову собачку віддають за шоколадку.

" Нам подарували і вона стояла на дивані трошки. ніхто нею не бавився. віддам за дві шоколадки мілка".

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також