Тернополянин показав, що сталося з його колесом, після дороги "Тернопіль-Львів". Фото

Ростислав Яцків поділився у "Фейсбуці" своїми враженнями від поїздки дорогою "Тернопіль-Львів". Чоловік розповів, що влетів колесом в яму, через що йому погнуло диск.

— Дуже прошу, не їдьте машиною до Львова по трасі "Тернопіль-Львів". Я ото 25.01.17 спробував. Буду відвертим — цей поєдинок я програв 3:0 на користь ями. Повертаючись із Львова до Тернополя, осліплений прожекторами псевдо-фури (5 тонн) із наліпленими галогенками в три ряди, уникаючи вльоту в яму розміром з колесо вскочив у меншу ямку, яка всеодно зробила свою чорну справу... І це сталося за 5 км до м. Золочів, що на Львівщині, — йдеться в повідомленні.

Він підтримав тернополянин Тараса Ковальчука, який також після поїздки цією дорогою написав у "Фейсбуці" пост, де госто розкритикував стан українських доріг.

— Привіт "дорогам" Львівщини! Ми також там влетіли і диск погнули , і колесо спускало. Проте, ще на території України ми таки могли його трохи підкачати, далі у черзі на кордоні допомагали сусіди по черзі автоматичним насосом, бо наш звичайний відмовлявся працювати. І ще добрі люди і молотка знайшли, щоб трохи диск вирівняти, — коментує Руслана Стасишин.

Читайте також: Шокований тернополянин після поїздки розкритикував українські дороги


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також