Тернополяни, яким зіпсували фасади наркоторговці, у поліцію не звертались

Десятки зіпсованих фасадів і жодного звернення в поліцію: у Тернополі наркоторговці розмалювали власною рекламою магазини і будинки. Написи "Закладки Тернопіль Telegram: @sladosti" з'явились кілька тижнів тому.

Таким чином наркоторговці поширюють свої контакти. Написавши у телеграмі, можна замовити собі порцію амфетаміну і забрати її в домовленому місці. 

Заради експерименту з наркоторговцями зв'язався тернополянин Сергій. 

— Пішов у поліцію під аркою, показав переписку в телеграмі, там записали мій телефон, запропонували, щоб я купив у них, я погодився. Все. Мені ніхто не дзвонив із поліції, — розповідає Сергій.

Та з хлопцем так ніхто і не сконтактував.

Як повідомили ДОБІ у прес-службі патрульної поліції, ніхто з власників будівель, фасади яких зіпсували, не звертався до правоохоронців через псування майна, відповідно, шкідників і не шукали. 

Речник сектору комунікації Головного управління Національної поліції Тернопільщини Сергій Крета каже, що інформацію про знахабнілих наркоторговців побачив в інтернеті і передав колегам, а ті вже вживатимуть заходів.

Зазначимо, що кілька місяців тому, в рамках реформи правоохоронних органів, підрозділи по боротьбі з незаконним обігом наркотиків розформували, відтак ловити наркоторговців зараз просто нікому.

Таку відкриту рекламу можна побачити в інтернеті


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також