Розшукуються координатори у Тернопільській області

ГО «Інститут аналітики та адвокації» оголошує конкурси на посади регіональних координаторів у Тернопільській області для реалізації програми протидії корупційним проявам у медицині.

Регіональний координатор працюватиме у напрямку адвокації протидії неформальним платежам у закладах охорони здоров’я. Зокрема, до його обов’язків входитиме координація та реалізація адвокаційної діяльності, проведення прес-конференцій, ведення діалогу з представниками органів державної влади та місцевого самоврядування, розробка локальних НПА. Усі необхідні методики, інструменти та консультації регіональному координатору надаватиме ГО «Інститут аналітики та адвокації».

Заявник у жодному разі не може бути представником політичної сили або використовувати участь у програмі для задоволення власних політичних інтересів. Крім того, важливо, аби заявник розумівся на соціальній та антикорупційній тематиці, наприклад, належав до правозахисної чи волонтерської організації, тощо.

Реалізація пограми передбачає фінансову винагороду регіональному координатору.

Резюме та супровідні листи надсилайте до 17:00 8 липня на електронну адресу iaa.ukraine@gmail.com з позначкою «Регіональний координатор (Тернопіль)».

Тексти в цій рубриці ДОБА залишає в авторській редакції читачів

 
 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також