Примітив із кримінальним минулим мав підстави стати Президентом, а вона — ні, — тернопільський історик про Савченко

Українська льотчиця Надія Савченко володіє всіма якостями, щоби стати Президентом України, вважає тернопільський історик та боєць-доброволець Микола Лазарович. Він вважає, що саме Савченко зможе вивести Україну з кризи. 

— Перші кроки Надії Савченко після московитської неволі викликали в українському суспільстві неоднозначну реакцію. Значна частина українців поставилася до них із симпатією. Проте є й чимало скепсису, мовляв, Надія не може претендувати на високі посади, бо й політичного досвіду немає, і різка у судженнях, і освіта не така... Виходить, що примітив із кримінальним минулим, недорікуватий Кучма, велемовні, але малоефективні Кравчук, Ющенко і Порошенко мали підстави стати Президентом України, а вона – ні, — написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

— На моє переконання, Надія Савченко володіє такими основними критеріями, необхідними не лише для того, щоб стати Президентом України, а й вивести державу з всеохопної кризи, як дієвий патріотизм, порядність, воля, харизма і пасіонарність. Все інше додасться, — додав він. 

Нагадаємо, нещодавно Надія Савченко заявила, що готова стати Президентом, якщо цього захоче український народ.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також