Nino: "Інколи просинаюся вночі, бо в голову прийшли чудові ідеї"

Тернопільська танцівниця Ніно каже, що не пам’ятає себе, коли б не танцювала. Танці — це її життя. Своїми особистими перемогами гордиться, а ще більше тішиться за успіх своїх учнів. Ніно є засновницею "Школи вуличного танцю", щасливою мамою, люблячою дружиною та вдячною донькою.


— Що для вас танці? Робота? Хобі? Чи життя?
—Танці для мене — це все. Почала танцювати змалку, тому танці у мене в крові. Я зараз у відпустці, але стараюся займатися, розминатися, бо м’язи звикли бути в тонусі, тому потрібно тримати себе у формі.

Схильність до танцю та музичний слух в мене помітила вихователька ще в садочку. Тоді мама віддала в танцювальний гурток і так розпочався мій танцювальний шлях.

— Якою своєю перемогою можете похизуватися?

— Особистих перемог є дуже багато, але для кожного тренера успіхом і перемогою є кар’єрний ріст твого учня, тому більше тішуся за перемоги своєї команди.

Є особлива дівчинка, яка танцювала в моїй школі, а тепер танцює в народному ансамблі ім. Вірського. 

— Чому для своєї школи танцю обрали вуличний напрям?

— Вуличний стиль танцю є одним із найкращих, тому, що ти себе вільно почуваєш і тобі не потрібен паркет, особливе покриття, щоби танцювати чи костюм. Вуличний танець поєднує в собі багато танцювальних стилів, тому у цьому напрямку можна більше розвиватися. Якщо хочеш, танцюєш будь-де. Саме цей стиль підходить для закритих, сором’язливих людей, які хочуть стати більш відкритими. 

— Як вдається поєднувати роль доньки, дружини, матері та тренера в одному образі Nino?

— Це все сімейна підтримка без якої я б не справилася ніколи. Що моя мама, що чоловік підтримують мене в будь-якій ситуації. Якщо мені необхідна допомога, то друзі, рідні, близькі та родичі з радістю допомагають. Коли не встигаю з тренуваннями, то мене підмінюють мої учні, які є вже тренерами. Звичайно, що мені хочеться більше часу побути зі своєю донечкою, але робота є роботою. Рух — це життя, тому вимушена встигати все.

— Ви входите в Молодіжну міську раду, де є однією із найактивніших депутатів. Звідки виникла думка піти в ММР?

— Багато моїх друзів входить в ММР чи є депутатами міської  ради, тому я подумала, чому б і мені не долучитися до ММР і реалізовувати цікаві заходи для молоді особисто від себе. Приємно, що Молодіжна міська рада діє та активно працює в Тернополі, бо активна молодь має змогу реалізовувати свої плани та проекти. 

— Практично кожен конкурс краси в Тернополі не обходиться без вашої постановки для моделей. Звідки черпаєте нові ідеї для креативних та цікавих дефіле?

— Виключно все беру з голови. Страшенно не люблю повторювати за кимось і нікому не раджу, краще зробити щось своє, хай воно буде не таке круте, але це буде твоє.

Постійно вдосконалююся, спілкуюся з людьми, які танцюють та займаються постановкою вже роками. Стараюся відвідувати різноманітні майстер-класи. Дивлюся дуже багато цікавих роликів в інтернеті. 

Всі постановки, які я роблю вони є оригінальними та ексклюзивними. Інколи приглядаюся до кожної дівчини і можу декілька разів змінювати постановку, але, щоб кінцевий результат задовільнив і мене, як тренера, і самих дівчат, і глядача. 

— Вашій донечці Яніні ще немає трьох років та чи проявляються в неї вже танцювальні здібності?

— Так, звичайно, вона дуже добре відчуває ритм і музику. Якщо вона захоче займатися не вуличними танцями, а бальними, то ми з чоловіком її підтримаємо. Навіть, якщо Яніна захоче співати чи грати на якому інструменті ми не станемо на заваді, а лиш допомагатимемо нашій донечці у всіх її починаннях, крім заняття бодібілдингом.

— Образ Nino постійно доповнений яскрави аксесуарами. Це ваша "родзинка" чи любите все яскраве у своєму житті?

— Зізнаюся, що квартира у мене теж виключно в яскравих кольорах — це жовтий, салатовий та оранжевий. Яскраві речі відображають мої погляди на життя. Жити в сірому кольорі не цікаво і нічого нового не отримуєш від життя. 

Чоловіки зазвичай люблять спокійні кольори, а мій коханий чоловік мене підтримує і в цьому, йому подобаються мої аксесуари. Сам Саша любить теж одягатися яскраво, тому просить інколи, щоб я допомогла вибрати щось пояскравіше із його гардеробу. 

— Чому потрібно обрати саме вашу "Школу вуличного танцю" для успішного навчання?

Наша школа — це рівень, адже тільки у нашу танцювальну школу приїжджає така кількість крутих танцюристів, які дають майстер-класи моїм учням. До нас може прийти займатися будь-хто, неважливо скільки вам років чи яка у вас вага, ми навчимо вас танцювати, бо у нас дружній колектив, а головне, немає такого поняття, як вчитель та учень, ми всі одна команда, одна дружна сім’я "Школи вуличного танцю". 


Тетяна Шило

Опис відсутній


Читайте також