Бійця АТО з Тернопільщини викинули з потяга біля Запоріжжя, потрібні кошти на лікування. ФОТО

Бійця 30 бригади Олександра Ковальова, який був мобілізований Гусятинським РВК, невідомі викинули з поїзда біля Запоріжжя. Чоловік повертався з фронту додому. Його непритомним знайшли поліцейські.

Боєць мав при собі посвідчення учасника АТО, все решту залишилося в потязі, швидко було встановлено особу потерпілого та доправлено до Запорізької лікарні №5 у реанімаційне відділення і надано йому кваліфіковану допомогу.

Кошти на медикаменти принесли Запорізькі волонтери, які опікуються військовослужбовцями, що лікуються в цій лікарні, повідомили родину і Гусятинський Координаційний центр по допомозі воїнам АТО.

- Дружина постраждалого звернулась до нас по допомогу, в касі було 1000 гривень і ми їх переслали на картку Світлани. Механічний завод, на якому до мобілізації працював Саша, теж виділив кошти на його лікування. Стан земляка важкий і транспортувати потерпілого зараз не можна, кожен день в реанімації коштує від 1300 грн. Йому потрібні операції по відновленню суглобів руки та ноги, які коштуватимуть немало. Тому просимо небайдужих людей допомогти підняти на ноги солдата, який захищав Україну та нас з вами.
Приносьте кошти до нашого Координаційного центру, або перераховуйте на картку Приватбанку дружини солдата Ковальової Світлани Іванівни, номер картки 5168 7573 0472 8282 - на лікування чоловіка Ковальова Олександра, тел.097 761 47 24, - про це повідомляють у спільноті "Вісник Надзбруччя".


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також